Proiecte

AVANERA SUCEAVA

Situat în inima Sucevei, AVANERA este format din 3 blocuri cu înălțimea de 50 m (S/D+P+13E/15E), fiecare bloc având un număr de 182 apartamente și un total de 830 de locuri de parcare. Astfel, cele 3 clădiri devin un reper arhitectural pentru oraș. În cadrul fiecărui bloc se regăsesc: 3 lifturi, dintre care unul cu vedere panoramică, spații comerciale, restaurante și terase, ce ofera o priveliște inedită asupra orașului. Complexul AVANERA se remarcă prin importanța și grija acordate naturii: spațiile verzi au fost proiectate de o echipă pasionată de arhitecți peisagistici, astfel să ocupe o suprafață de aproximativ 4750 mp din întreg ansamblul rezidențial, din dorința de a oferi locuitorilor cât mai multe spații verzi recreative, locuri de joacă pentru copii, zone de practicare a sportului în aer liber și zone de promenadă.

AVANERA BOTOȘANI

Gândit și proiectat de arhitectul Dănuț Bidașcă, noul complex Avanera Botoșani aduce o nouă viziune în piața imobiliară locală, prin soluțiile de compartimentare propuse, materialele premium alese, poziționarea ultracentrală (intersecția străzii Nicolae Iorga cu Calea Națională) și beneficiile oferite viitorilor locatari.

Blocul, cu o înălțiume de 32,5 m dispune de 9 etaje alocate celor 85 de apartamente, parterul fiind destinat exclusiv spațiilor comerciale, iar subsolul și demisolul oferă 99 de locuri de parcare, suficiente în raport cu numărul de imobile construite.

AVANERA BACĂU

Conceptul imobiliar Avanera, dezvoltat de către Trutzi Real Estate, lansează un nou proiect în Bacău. Ca o continuare naturală a proiectelor aflate în curs de dezvoltare, din Suceava și Botoșani, Avanera Bacău își propune să aducă pe piața imobiliară locală un nou standard de calitate, arhitectură și life-style.

Proiectul este construit în regim de înălțime S+P+10E, cu o înălțime totală de 39 m , 6 lifturi și pune la dispoziția viitorilor locatari: 200 de apartamente spațioase, cu compartimentări optimizate, 271 locuri de parcare auto, parcări biciclete și trotinete, spații de birouri, spații comerciale, 497 metri pătrați alocați spațiilor de joacă și 2.309 metri pătrați de spații verzi.

Proiectat în sistem hibrid, ansamblul Avanera Bacău va dispune și de spații alocate magazinelor,restaurantelor, clinicilor, băncilor, saloanelor de înfrumusețare, dar și birourilor, însumând un total de 5.000 metri pătrați.