Politica de confidențialitate

PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor de Utilizator ale dvs. pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal, precum și lista drepturilore și opțiunilor de care dispuneți în acest sens.

1. Principii de protecție a datelor

Colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specificate, explicite și legitime (prezentate la cap. 3).

Datele nu vor fi procesate de către terți într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri.

În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimțământul rămâne în vigoare până la notificarea Trutzi Real Estate în acest sens de către dvs.

Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă.

Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară.

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte, decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea scopurilor prezentate la cap. 3.

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, cât și de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Date personale și colectarea lor

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

– Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana fizică, cum ar fi: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil sau fix și alte date de contact similare necesare realizarii contactului cu dvs. in vederea procesării solicitărilor sau pentru orice alte obiective planificate în relatia cu dvs.;

– Colectăm prin Google Analytics și Hotjar date despre dispozitivul dvs. și despre modul în care dvs. și dispozitivul interactionați cu Site-ul ;

– Colectăm prin Google Analytics și Hotjar date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile noastre web pe care le vizitati ;

– Colectăm prin Google Analytics și Hotjar date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre, respectiv locatie geografica, limba, sistem de operare. Nu se colecteaza informatii despre aplicatii software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs.

IMPORTANT: TOATE INFORMATIILE COLECTATE DE GOOGLE ANALYTICS ȘI HOTJAR PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SUNT DOAR LA NIVEL STATISTIC, ELE NEPUTAND FI ASOCIATE UNEI ANUMITE PERSOANE. ESTE POSIBIL CA GOOGLE ANALYTICS SA STOCHEZE INFORMATII REFERITOARE LA IP, DAR ACELE INFORMATII NU NE SUNT DISPONIBILE. NOI PUTEM VEDEA DOAR DATELE GENERATE STATISTICE.

3. Scopul colectării datelor personale

– orice comunicare legată de relaționarea cu Utilizatorul care a completat și transmis unul sau mai multe dintre formularele secțiunilor: Programează vizită, Contact, Cariere;

– orice comunicare către Utilizatorii din baza noastră de abonați legată de trimiterea de newslettere informative și/sau alerte periodice, noutăți privind produsele, formulare de feedback, sau alte acțiuni sau activitati ale companiei, transmise prin folosirea postei electronice (e-mail) a Utilizatorului;

– respectarea obligațiilor legale sau răspunderea unor adrese legale emise de Utilizatorii Site-ului;

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

4. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionat (cap. 3);

5. Securitatea procesării

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise către Ofițerul de Protecție a Datelor la adresa de email contact@trutzirealestate.ro.

6. Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale și retragerea consimțământului de prelucrare date

Aveți dreptul de a solicita în orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, va recomandam sa ne informati despre orice schimbare sau discrepanta.

Consimțământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.

Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Orice date solicitate pentru ștergere vor fi distruse definitiv în termen de maximum 3 ani de la primirea solicitării de ștergere din partea dvs.

Consimțământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, via următoarele modalități:

1. accesând link-ul de DEZABONARE din footer-ul oricărui Newsletter primit de la Trutzi Real Estate;

2. adresând direct cererea dvs. în scris, pe email, la adresa contact@trutzirealestate.ro.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, precum si pentru orice nemulțumire legată de prelucrarea datelor personale, vă puteți adresa utilizând adresa de email contact@trutzirealestate.ro.

Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul General privind Protecția Datelor 679/2016, inclusiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de ștergere.

Puteți să vă exercitați oricare din aceste drepturi prin email la adresa contact@trutzirealestate.ro. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

7. Actualizări ale acestei Politici de confidențialitate

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de confidențialitate a fost realizată în data 15.01.2021. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Politicii de confidențialitate.