Proiectul AVANERA este dezvoltat local de către Trutzi Real Estate, compania suceveană înființată în anul 2016, cu 4 proiecte imobiliare locale finalizate și 2 proiecte de anvergură în curs de dezvoltare.

Trutzi Real Estate asigură încrederea și continuitatea prin valori moderne și cosmopolite: trăinicie și sustenabilitate, prin responsabilitate față de calitatea materialelor, oameni și mediu.

Situat în inima Sucevei, proiectul AVANERA îmbină spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan, redefinind tiparele locale și setând astfel standardele arhitecturale la un nou nivel.

AVANERA a apărut din dorința unui nou start în ceea ce privește piața imobiliară suceveană și reprezintă combinația perfectă între confort și inovație, și promite, totodată, siguranță și calitate.

Proiectul își propune să spargă monotonia locală și să contureze toate avantajele vieții moderne, de unde să simți, în fiecare zi, cum orașul prinde viață din cea mai înaltă clădire de locuințe a Sucevei. Ansamblul este format din 3 blocuri cu înălțimea de 50 m(S/D+P+13E/15E), fiecare bloc având un număr de 182 apartamente și un total de 850 de locuri de parcare. Astfel, cele 3 clădiri vor deveni un reper arhitectural pentru oraș. În cadrul fiecărui bloc se regăsesc: 3 lifturi, dintre care unul cu vedere panoramică, spații comerciale, restaurante și terase, ce ofera o priveliște inedită asupra orașului. Pe lângă construcția celor 3 imobile, complexul AVANERA se remarcă prin importanța și grija acordate naturii: spațiile verzi au fost proiectate de o echipă pasionată de arhitecți peisagistici, astfel să ocupe o suprafață de aproximativ 4750 mp din întreg ansamblul rezidențial, din dorința de a oferi locuitorilor cât mai multe spații verzi recreative, locuri de joacă pentru copii, zone de practicare a sportului în aer liber și zone de promenadă.

Proiectul de amenajare peisagistică și modul de orientare al clădirilor au fost gândite în maniera în care să poată oferi fiecărui locatar intimitate, ambianță diversificată și posibilitatea petrecerii timpului liber în spații special amenajate, chiar în cadrul complexului.

Urmărește-ne aici:

Badge
AVANERA este un reper în ceea ce privește sustenabilitatea și pune la dispoziție servicii și facilități care să îți ușureze viața de zi cu zi: parcare, spații verzi, magazine, stații de încarcare pentru mașini electrice, restaurante.
Ok
Inițiator în piața imobiliară din Suceava, aduce noutatea și viața aspirațională, depășind standardele oricărui oraș dinamic.
Bulb
Proiectul are la bază încrederea oferită de către brandul dezvoltator local, dar și siguranța oferită prin respectarea normelor de construcție, calitatea materialelor folosite și lucrul cu forța de muncă specializată.

Fii la curent cu stadiul construcției

Pentru că știm că și voi sunteți nerăbdători, lucrăm constant pe șantier pentru a te bucura cât mai repede de viitorul tău apartament. Mulțumită unei echipe de 50 de oameni bine pregătiți, ansamblul rezidențial AVANERA prinde contur de la o zi la alta!

2020 IUNIE

START BLOC 1

2020 IULIE

RIDICARE NIVEL 6 BLOC 1

2020 AUGUST

RIDICARE NIVEL 12 BLOC 1

2021 AUGUST

START BLOC 2