Trutzi Real Estate a luat naștere din dorința de a îmbina inovația cu performanța în domeniul imobiliar. Astfel, ne dorim să setăm noi standarde în piața imobiliară suceveană.

Proiectele dezvoltate de Trutzi Real Estate sunt fondate pe dorința de a veni în sprijinul oamenilor care vor să spargă monotonia urbană și să adopte un stil de viață practic și modern.

Așadar, imobilele dezvoltate de noi redefinesc standardele de confort și siguranță, printr-o serie de facilități și avantaje.

Am pășit în domeniul imobiliar în 2016 și am dezvoltat spații durabile și avangardiste încă de la primul proiect, iar atenția pe care o acordăm detaliilor se poate observa în fiecare clădire construită de noi.

Cu rădăcini puternice de la Trutzi, compania suceveană cu renume în piața de fier, divizia imobiliară Trutzi Real Estate dezvoltă nu doar simple clădiri, ci stiluri de viață potrivite fiecăruia dintre noi.

Viziunea noastră este ca, dincolo de construcția de clădiri de locuințe și spații de lucru, să aducem confort, siguranță și inovație în viața de zi cu zi a clienților noștri, prin respectarea, cu responsabilitate și rigoare, a normelor din domeniul construcțiilor și prin folosirea forței de muncă calificată.

 

Conceptul AVANERA este dezvoltat la nivel național de către Trutzi Real Estate, compania suceveană înființată în anul 2016, cu 4 proiecte imobiliare finalizate și 4 proiecte de anvergură în curs de dezvoltare.

Trutzi Real Estate asigură încrederea și continuitatea prin valori moderne și cosmopolite: trăinicie și sustenabilitate, prin responsabilitate față de calitatea materialelor, oameni și mediu.

Află mai multe

Conceptul dezvoltat de către Trutzi Real Estate-  AVANERA – îmbină spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan, redefinind tiparele și setând astfel standardele arhitecturale la un nou nivel.

AVANERA a apărut din dorința unui nou start în ceea ce privește piața imobiliară și reprezintă combinația perfectă între confort și inovație, promitând, totodată, siguranță și calitate.

AVANERA își propune să spargă monotonia arhitecturală și să contureze toate avantajele vieții moderne.

 

O dificultate întâmpinată în orașe este distanța prea mare între zonele de interes și reședință. Orașul de 15 minute este un concept creat pentru a soluționa o astfel de problemă. Acesta constă în faptul că se pot îndeplini funcții esențiale, făcând o plimbare de 15 minute sau mergând pe bicicletă. Pornind de acasă, orășenii ajung cu ușurință la locul de muncă, magazine, instituții medicale și de învățământ. În aceeași arie își pot desfășura viața personală și nevoia de divertisment. Restrângerea zonei de deplasare vine cu beneficii pentru mediul înconjurător. Destinațiile zilnice sunt aproape de casă, iar locatarii pot alege plimbările pe jos sau deplasările cu bicicleta. Conceptul Avanera se ridică la cele mai înalte standarde, oferind toate facilitățile importante în apropiere, pentru viitorii locatari.

Urmărește-ne aici:

Badge
AVANERA este un reper în ceea ce privește sustenabilitatea și pune la dispoziție servicii și facilități care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi: parcare, spații verzi, magazine, stații de încarcare pentru mașini electrice, restaurante.
Ok
Inițiator în piața imobiliara locala, conceptul AVANERA aduce noutate și mod de viață aspirațional, depașind standardele actuale.
Bulb
Proiectul are la bază încrederea oferită de către brandul dezvoltator, dar și siguranța oferită prin respectarea normelor de construcție, calitatea materialelor folosite și lucrul cu forța de muncă specializată.

Proiectele Avanera

2020

Avanera Suceava

2023

Avanera Botoșani

2023

Avanera Bacău